Nieuws

Geregeld worden hier nieuwe updates geplaatst.

Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwste updates.

 

Per 13 november 2019 ben ik werkzaam als oefentherapeut en hippisch sportoefentherapeut bij Oefentherapie Alphen aan de Lupinesingel. 

 

De zomer van 2020 ben ik in het bezit van de balance coach. Deze zadelkruk kan je helpen bij het trainen van je mobiliteit, coördinatie en balans. Een leuke en leerzame manier om je houding en zit verbeteren zonder je paard. 

 

Per 29 april 2021 ben ik Centered Riding instructrice Level 1, naast de hippische sportoefentherapie kan je dus ook een afspraak maken voor paardrijden op de Centered Riding manier.  

 

Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober 2022 heb ik deelgenomen aan de cursus Ruiterrevalidatie en functionele training van ruiters. De scholing werd gegeven door Philippe Minguet en Jelle Ceuleers.

 

Sinds 26 november 2023 zijn we trotse eigenaar van Fries Chris. We gaan een mooie tijd tegemoet. 

 

Vanaf 1 maart 2024 ga ik meer in de revalidatiezorg werken en ben ik gestopt met het werken in het gezondheidscentrum in Alphen a/d Rijn, hierdoor kan ik me weer meer focussen op de paardensport. 

 

Er staan dit jaar staan er alweer wat workshops op de planning, wil jij bij jou op stal een workshop plannen, mail naar oefentherapieheus@outlook.com voor de mogelijkheden.